Ervaring van Equity Trust met Peterson Company

“Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam bij verschillende grote organisaties. Maar een man als Robert Peterson ben ik nog nooit tegengekomen. Het is absoluut geen persoon die even zijn lesjes draait en een hoop ‘blabla’ verkoopt. Hij is echt bevlogen en heeft oprechte belangstelling voor zijn klanten. En alles wat hij zegt, snijdt hout. Dat heeft zijn weerslag op de cursisten. De trainingen zijn praktisch en hebben een heldere structuur. Daarnaast geeft hij goede en duidelijke feedback. En bij vragen kun je hem altijd bereiken. Dat zie je maar zelden.”

“Peterson Company heeft voor ons een leergang Leidinggevende en een leergang Beoordelen verzorgd. Meer dan 50 cursisten heeft Peterson Company getraind. Ik ben ervan overtuigd dat deze trainingen effect hebben. Ik merk dat veel leidinggevenden in onze organisatie tijdens hun dagelijkse werkzaamheden de handvatten gebruiken die Peterson Company heeft aangereikt.”

Charles de Vaere

HR Manager Equity Trust Co. N.V