Sales Effectiveness & Improvement Analysis (S.E.I.A.)

Onze Sales Effectiveness & Improvement Analysis tool (S.E.I.A.) heeft vele organisaties in de Benelux en de rest van Europa geholpen om hun verkoopteams effectiever te maken en betere resultaten te behalen. En dit binnen afzienbare tijd.

Feature 1

De S.E.I.A. is een tool welke wordt ingezet om de effectiviteit van een verkoopteam te evalueren en te optimaliseren. Dit proces betrekt de sales leiding en de individuele verkopers. De uitkomst geeft een inzicht in de performance van uw verkoopteam, waarbij gekeken wordt naar systemen, strategieën, processen en profielen. Zijn deze optimaal en wat dient er te worden aangepast.

Feature 2

De manier zoals organisaties inkoopbeslissingen nemen is blijvend veranderd. Prijs is nog belangrijker geworden en waarde moet zeer goed worden gepositioneerd. Dit vergt een andere manier van verkopen welke verschilt van de traditionele manier. Professionaliteit, waarde verkopen, veel beter met prijsverkopers onderhandelen zijn aspecten die een andere benadering en strategie vragen.

Feature 3

Onze S.E.I.A.-rapport geeft u een gedetailleerd inzicht en overzicht van de effectiviteit en impact van uw verkoopapparaat in de markt. Daarnaast krijgt u een concreet inzicht in het vermogen van uw verkoopapparaat om uw revenuen en winsten te laten groeien.