Account Manager - Q8 Liberty Fuel Card - NL


Ben jij een gedreven sales professional met kennis van de B2B fleet markt in Nederland? Herken je jezelf als de ideale kandidaat en kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct!
Je komt te werken voor een wereldwijde speler in de top 10 van energie bedrijven. Je focust op het genereren van new business in B2B fleet sales, optimaliseert bestaande business en managet partners. Je streeft naar succes en bent resultaat gedreven. Deze resultaten haal je omdat je een sterke onderhandelaar bent, proactief communiceert en excellente interpersoonlijke vaardigheden hebt. Je denkt op strategisch niveau door input te geven op succes factoren voor sales resultaat. Je hebt een oplossingsgerichte aanpak en je bent in staat om te werken onder stress en strakke richtlijnen. Als flexibele teamspeler met commerciële feeling en focus voor klanten, ben je een succesvol onderdeel van het Benelux team. 

Skills & Ervaring

  • HBO niveau, of equivalent in relevante werkervaring 
  • 5 jaar B2B (fleet) saleservaring met succesvol track record 
  • Transport marktkennis
  • MS Office, SAP, CRM 
  • T savvy i.v.m. training en service naar klanten
  • HSSE kennis (Health, Safety Security & Environment) 
  • Nederlands en Engels 
  • Rijbewijs

Over Q8

Kuwait Petroleum International, wereldwijde speler in de top 10 van energie bedrijven, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.
Q8 brengt brandstoffen op de markt via een netwerk van meer dan 4.000 servicestations in geheel Europa en runt rechtstreekse verkoopactiviteiten voor brandstoffen voor voertuigen en stookolie. International Diesel Service (IDS) houdt zich bezig met de behoeften van de internationale wegtransportbedrijven. Q8Aviation levert jet fuel aan meer dan 60 luchthavens internationaal en Q8Oils produceert en verkoopt enkele van ’s werelds beste smeermiddelen.
Q8 biedt een uitdagende positie in een snelgroeiend internationaal bedrijf dat een van de marktleiders is in de oliesector. Je kunt een markt conform salaris verwachten met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.