Haldu Groep – Account Manager – Bouw en Techniek

Ben je een bevlogen teamspeler met de drive en passie van een zelfstandig ondernemer? Kun en wil jij een belangrijke rol spelen in het verwerven van projecten bij (potentiële) opdrachtgevers in de Bouw en Techniek? Weet jij invulling te geven aan personeelsvraagstukken en te adviseren op projectleider- en uitvoerderniveau? Ben je een sales professional pur sang met ervaring in de uitzendwereld in de bouw en techniek, klaar om het verschil te maken voor een sterk groeiende organisatie met bloeiende ambities? 

We zoeken een gedreven accountmanager met passie en daadkracht. Een aanpakker met een typische “out-of-the-box” aanpak die vastbesloten is Haldu verder op de kaart te zetten in de Bouw en Techniek branche. Heb jij een hoge gunfactor en ben je behalve een graag geziene gast en organisator ook een multidisciplinaire accountmanager met de nodige proceskennis van deze branches? Je bent nieuwsgierig en hebt een ongekende en gepassioneerde winnaarsmentaliteit. Dan zoeken we jou…Bouw mee met een uitzend- en detachering specialist voor de Bouw en Techniek branche die het anders doet!

Gewenste ervaring en competenties:

  • HBO werk- en/of denkniveau
  • Ondernemersgeest met duidelijke visie en ambitie
  • Relatiebouwer bij voorkeur in Bouw en Techniek branche
  • Netwerken en relatiebeheer is als een tweede natuur
  • Kennis van online recruitment en relevante social media 
  • Verantwoordelijk en resultaatgericht
  • Communicatief: gesprekspartner op niveau in- en extern
  • Woonachtig regio Gelderland (ivm regelmatige aanwezigheid op kantoor)
  • Hoge gunfactor

Over Haldu Groep

Haldu Groep heeft de ambitie de komende jaren nog verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Haldu groep richt zich in het bijzonder op uitvoerende functies in de bouw, techniek en automotive. Haldu Groep is een betrouwbare partner die invulling geeft aan de flexibele schil voor opdrachtgevers die kiezen voor inlenen bij zorgvuldig geselecteerde voorkeursleveranciers. 
Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Hiermee heeft zij haar sporen reeds ruimschoots verdiend. 
Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Het management is zeer gedreven en heeft een duidelijke visie op uitzenden in de bouw, techniek en automotive. Binnen deze visie is volop ruimte voor jouw ervaring en inbreng.
Haldu Groep biedt een uitdagende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd initiatief te nemen en bij te dragen aan de ontwikkelingen van personeelsbeleid in genoemde branches. Word jij de spil van de organisatie die de verwachtingen gaat overtreffen voor deze nieuwe markt?