DC Squad - Sales Manager - Amsterdam, The Netherlands

Job description

Ben jij een gedreven Sales Manager en heb je ervaring met datacenters en/of detachering van hightech experts? Ben je klaar om new business te ontwikkelen binnen een zeer innovatieve markt? Kun je bedrijfsresultaten naar het volgende niveau brengen? Dan is DC Squad op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig genereren van new business. Je bent een echte hunter die primair bezig is om nieuwe klanten binnen te halen, een gezonde pipeline op te bouwen en uiteindelijk de deal te sluiten. Daarnaast onderhoud je actief contact met bestaande klanten, partners en leveranciers. Je identificeert nieuwe zakelijke kansen in de markt en mogelijkheden om de omzet bij bestaande klanten te verhogen. DC Squad vindt het uitermate belangrijk dat een klant tevreden is. De Sales Manager is onderdeel van het sales team en rapporteert aan de Manager.

Contact blijf je onderhouden samen met de accountmanager, daarbij ondersteun je de AM in het identificeren van nieuwe mogelijkheden en kansen, maar dit is niet een primaire taak. De Sales Manager rapporteert direct aan de directie en heeft geen manager boven zich.

Wie ben je?

  • >3-5 jaar sales ervaring (new business)
  • Ervaring met Data Centre Service/detacheringsmarkt (pre)
  • Hunter, Zelfstarter
  • Relevante Bachelor/ Master
  • Commerciële drive
  • Vermogen om vertrouwensrelatie te bouwen met prospects
  • Communicatieve vaardigheden op “C” en middle management level
  • Woonachtig in Nederland

Wat bieden wij je?

Wij bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop en telefoon, bedrijfsauto, 25 vakantiedagen en een commissieplan.