Experience Haldu Groep met Peterson Company

Iedereen heeft zijn specifieke kwaliteiten en bedrijven dus ook. Zoals onze organisatie, Haldu Groep specialist is in de werving en selectie van vaklieden die werken voor onze opdrachtgevers in de Bouw, Techniek en Automotive in heel Nederland, zo hebben wij in de organisatie van Robert Peterson dé recruiter gevonden die de sales- en recruiting professionals voor onze organisatie selecteert.

Een mooie en intensieve samenwerking die tot uitdrukking komt in deze woorden; serieus, professioneel, betrokken, afspraak is afspraak en enthousiast vakmanschap in alle geledingen van de Peterson organisatie. Vanaf het opnemen van de telefoon door de collega’s van Robert tot en met de intake ten behoeve van de profielschets tot aan het voorstellen van de kandidaat voor de functie waarvoor wij talent zoeken. 

Alle fasen van het werving- en selectieproces worden met zorg doorlopen, uitgewerkt en gepresenteerd op de momenten die wij samen afspreken. Heel verfrissend, juist in deze tijd en betrouwbaar en dat schept vertrouwen als het gaat om de kandidaten die worden voorgesteld. Mensen voor mensen dus.

Peterson Company draagt zorg voor ons als opdrachtgever maar opvallend is zeker ook de goede zorg die men besteedt aan de kandidaten. De persoonlijke betrokkenheid en de wijze waarop de kandidaten worden begeleid naar het eerste sollicitatiegesprek en het eventuele vervolg daarop, draagt bij aan de succesvolle realisatie van de verstrekte zoekopdracht.

Samenwerken tussen organisaties gaat natuurlijk gepaard met een lach en een traan maar samenwerken met Robert Peterson en zijn collega’s is werken met tranen van het lachen op het gezicht want er is altijd tijd voor humor, voor mij de kers op de slagroomtaart. Een feestje dus.

Wie in de toekomst op zoek is naar salestalenten, is bij Peterson aan het goede adres maar ik zou het ook rustig aandurven om andere profielen onder te brengen bij deze organisatie die overkomt als een geoliede machine. Uw beoogde kandidaat voor een salesfunctie is bij Peterson in goede handen. Met recht dat de recruiters van Peterson klaar staan voor uw toekomst. Ik onderschrijf deze slogan dan ook van harte.

Caspar Jansen
Directeur Haldu Groep