Junior Inside Sales & Business Development - Talentpool

Ben jij dat inspirerende sales talent waar veel bedrijven in deze  tijd op zoek naar zijn om hun business te boosten? Op dit moment hebben we bij 4 van onze klanten inside sales posities open. Maak jij snel waar dat je het in je hebt om binnen de sales door te groeien? Inside sales heeft de toekomst! Solliciteer nu!

Als Inside Sales Professional werk je in een dynamische omgeving bij toonaangevende bedrijven waar jij hét aanspreekpunt bent van klanten en prospects. Je bouwt je eigen klantportfolio uit via bestaande en nieuwe business. Hiervoor maak je gebruik van cold calling en social selling, sales pitches en presentaties over de laatste nieuwe services, producten of tools en up- en cross selling waardoor de omzet groeit! Je weet wat jouw klant wilt bereiken en draagt hieraan bij met succes voor jóuw business development strategie. 


Wie ben je?

  • +/- 2 jaar B2B sales ervaring 
  • HBO/WO niveau in een commerciële richting
  • Energie om dagelijks te willen leren
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden 
  • Doorzettingsvermogen; targets zijn een uitdaging!
  • No-nonsense mentaliteit
  • Teamplayer
  • De wil om te scoren!