Commercieel Traineeship Accountmanager

Ben jij dat inspirerende sales talent dat snel wilt doorgroeien naar een management functie in de sales? Maak jij snel waar dat je het in je hebt om de business te boosten bij een jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer nu!

Als Commercieel Trainee werk je in een dynamische omgeving bij een toonaangevend bedrijf in de ICT waar jij hét aanspreekpunt bent van klanten en prospects. Je bouwt je eigen klantportfolio uit via bestaande en nieuwe business. Hiervoor maak je gebruik van cold calling, social selling, sales pitches en presentaties over de laatste nieuwe services, producten of tools en up- en cross selling waardoor de omzet groeit! Je weet wat jouw klant wilt bereiken en draagt hieraan bij met succes voor jóuw strategie. 

WIE BEN JE?

  • +/- 2 jaar B2B sales ervaring 
  • HBO/WO niveau in een commerciële richting
  • Energie om dagelijks te willen leren
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden 
  • Doorzettingsvermogen; targets zijn een uitdaging!
  • No-nonsense mentaliteit
  • Teamplayer
  • De wil om te scoren!