Ervaring van Kavo Benelux met Peterson Company

“Kavo Benelux is een sales- en serviceorganisatie van tandartsproducten. Wij hebben Peterson Company ingeschakeld om onze afdeling verder te professionaliseren en te commercialiseren. En dat is gelukt. Ik merk dat het aantal bezoeken bij klanten en prospects toeneemt. Ook merk ik dat de afdeling meer pit en swung heeft gekregen.”

“Die spirit in de afdeling komt voort uit het enthousiasme en de inzet van de trainers van Peterson Company. Ze zijn erg bekwaam en ervaren. Dat merk je, dat proef je. En ze gaan er voor de volle honderd procent voor. Als het moet zelfs voor 150 procent. Ze zijn erg flexibel en ze bieden maatwerk. Daarom gaan we binnenkort weer met Peterson Company in zee. We starten een training voor het management. Om ook de managers meer sturing en advies te geven.”

Marco Kloppers

Directeur Kavo Benelux

Experience of Delta Pak with Peterson Company

“Robert Peterson and his company are true professionals in all senses. Robert was able to understand the Russian business culture and succeeded in assisting us in professionalizing our management approach and processes. He is characterized by a thorough knowledge of management and sales matters and is able to get management teams to turn around and make the necessary changes. We have benefitted a lot from his coaching and training and would recommend him to any management team.”

Anton Gorchakov

COO at Delta Pak, Moscow

Ervaring van GVB met Peterson Company

“De GVB heeft de doelstelling de beste klantenservice in vervoersland te bieden. Daarom hebben we onlangs drie verschillende trainingen van Peterson Company gevolgd. Een training voor onze baliemedewerkers, om ze bewuster met klanten te laten omgaan en om ze verkooptechnieken bij te brengen. In de andere training leerden leidinggevenden hun processen beter managen. En de derde training was bedoeld voor de afdeling klantenservice. Deze training had het doel om van de groep een hecht team te maken.”

“Voorafgaand aan een training krijgt iedere deelnemer een persoonlijke intake. Op die manier is iedere training uniek en wordt maatwerk geleverd. Daarnaast zijn de trainingen ook leuk. Je hebt namelijk niet het idee dat je klassikale lessen volgt, maar er is sprake van tweerichtingsverkeer: je doet het met elkaar. Dat werkt erg verfrissend.”

“De trainingen hebben echt resultaat. Een voorbeeld: de leidinggevenden willen nu zelf de functioneringsgesprekken met hun personeel voeren. Voorheen moest ik dat altijd zelf doen. Ze werken nu veel zelfstandiger. En we merken dat de klantenservice steeds meer een hecht team wordt.”

Simon Bouwman

GVB Manager Verkoop, Informatie en Klantenservice

Ervaring van Exide met Peterson Company

“Onze managers bij Exide hebben een teambuilding managementtraining gevolgd. Daarnaast verzorgde Peterson Company diverse sales-trainingen voor onze verkopers. In die trainingen reikte Peterson Company handige handvatten aan die je in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken. De cases die de trainer schetste, kwamen akelig dicht bij de werkelijkheid. Je kunt goed merken dat Peterson Company rijke ervaring heeft in het bedrijfsleven.” 

“De trainingen hebben effect door de pragmatische aanpak. En door de duidelijke structuur. Door middel van de intake, de training zelf en het vervolgtraject bood Peterson Company ons een totaaloplossing op maat. Met name bij beginnende verkopers is de houding heel erg veranderd. Ze zijn veel zelfverzekerder geworden.”

“Verkopen en managen zijn beroepen die bepaalde vaardigheden vereisen die niet levenslang houdbaar zijn. Daarom is het belangrijk om je personeel met een zekere regelmaat bij te scholen. Om de vaardigheden aan te scherpen. Daarvoor ben je Peterson Company aan het goede adres.”

Henk Lammertse

Algemeen directeur/Managing director Still Intern Transport BV, voormalig directeur Exide.

Ervaring van Equity Trust met Peterson Company

“Ik ben al meer dan dertig jaar werkzaam bij verschillende grote organisaties. Maar een man als Robert Peterson ben ik nog nooit tegengekomen. Het is absoluut geen persoon die even zijn lesjes draait en een hoop ‘blabla’ verkoopt. Hij is echt bevlogen en heeft oprechte belangstelling voor zijn klanten. En alles wat hij zegt, snijdt hout. Dat heeft zijn weerslag op de cursisten. De trainingen zijn praktisch en hebben een heldere structuur. Daarnaast geeft hij goede en duidelijke feedback. En bij vragen kun je hem altijd bereiken. Dat zie je maar zelden.”

“Peterson Company heeft voor ons een leergang Leidinggevende en een leergang Beoordelen verzorgd. Meer dan 50 cursisten heeft Peterson Company getraind. Ik ben ervan overtuigd dat deze trainingen effect hebben. Ik merk dat veel leidinggevenden in onze organisatie tijdens hun dagelijkse werkzaamheden de handvatten gebruiken die Peterson Company heeft aangereikt.”

Charles de Vaere

HR Manager Equity Trust Co. N.V

Experience of Kuwait Petroleum International Lubricants with Peterson Company

Who is Robert Peterson?

Robert is a professional trainer and coach with a wealth of experience in the sales environment which he has gained over many years working in this area. Additionally he provides excellent life and career coaching skills which enhancement the performance and general motivation level of the people he works with.

Which project did he perform for you?

Robert provided extensive team building and then Sales training programs for different sales segments within our business. He also delivered personal coaching and follow up programs and finally set up an effective on-going recruitment program significantly improving the quality of candidates and ultimately new employees.

Read more

Experience of SAP with Peterson Company

I was running a major sales transformation project in 2 largest CEE markets. The idea was to bring the whole sales organization to higher level along with a change of sales methodology. Having quite rigid and rather old team on board we wanted to achieve a right blend of fresh energy and accumulated knowledge while dramatically improving sales efficiency. Peterson Company did a thorough analysis of situation and run a comprehensive profiling of each individual and come with evaluation of desired setup and potential business impact.

Read more